Tena - Brand Manager

veljača 2019

Tena - Brand Manager

Kada sam završavala fakultet, htjela sam se zaposliti u kompaniji i na poziciji gdje ću naučiti kako business funkcionira.

Kao brand manager u Francku imala sam priliku naučiti sve aspekte businessa, od razvoja strategije i taktičkih planova, razvoja, nabave i proizvodnje proizvoda, do distribucije, prodaje i marketinške komunikaciija.

Ugodno sam se iznenadila visokom razinom kvalitete koje je prisutna u svim aspektima poslovanja zahvaljujući kojima smo danas lider na hrvatskom tržištu u kategorijama kave i čaja. Kada bih morala izdvojiti nekoliko pozitivnih stvari u zadnje četiri godine to bi bili ljudi koji su mi bili podrška u radu i razvoju u kompaniji, iskustvo kroz koje sam dobila uvid kako lanac opskrbe funkcionira te rad na zanimljivim kategorijama proizvoda gdje je svaka jedinstvena i jedno novo iskustvo.

Kada bi me netko pitao za savjet prilikom prijave na natječaj za posao u Francku, rekla bi im da budu neustrašivi jer nema razloga za strah od neuspjeha, ustrajnost je vaša najbolja kolegica na poslu i proaktivnost je vaša nit vodilja koja će vam otvoriti mnoga vrata u Francku. Zato nemojte oklijevati i prijavite se te postanite dio Franck tima!